“Gaudeamus Radio România 2019” şi-a deschis porţile la Craiova

La Craiova şi-a deschis porţile primul târg de carte a Caravanei “Gaudeamus Radio România 2019”.

Până duminică inclusiv, pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi în Foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu” de numeroase edituri cu oferte deosebit de atractive, mii de volume pentru toate vârstele şi preferinţele, de asemenea importante reduceri de preţuri. O corespondenţă de la Radio România Oltenia Craiova, semnată de colegul nostru Davian Vlad.

Caravana Gaudeamus “Radio Romania” s-a pus în mişcare, conform tradiţiei, în capitala Olteniei şi chiar dinainte de deschiderea oficială a evenimentului iubitorii de carte din Craiova au luat cu asalt foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, exprimându-şi satisfacţia că această veritabilă sărbătoare a culturii s-a întors în oraşul lor.

  • Este o expoziţie impresionantă de cărţi şi reuşeşte să adune laolaltă o gamă variată de titluri, care întâmpină nevoile unei mari categorii de cititori din Craiova.
  • Foarte bine. Întotdeauna arată târgul bine la Craiova.
  • Mă bucur că am ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie, aici în Craiova. Încă există foarte mulţi iubitori de lectură, foarte mulţi pasionaţi de carte bună, iar Targul Gaudeamus este cea mai bună variantă şi cea mai bună soluţiesă ne îmbogăţim biblioteca.
  • Am găsit tot ce-am vrut până acum. Mi-am luat câteva cărţi şi încă mă uit să văd dacă mă mai atrage ceva.

În cele cinci zile ale Caravanei “Gaudeamus Radio România” de la Craiova sunt programate zeci de evenimente, care aduc în prim-plan cele mai valoroase cărţi disponibile în acest moment pe piaţa românească, manifestări pe care le vom reflecta în emsiunile noastre.

Programul de vizitare a Caravanei “Gaudeamus Radio România” de la Craiova este de astăzi până sâmbătă între orele 10:00-18:00 şi duminică între orele 10:00-14:00. Intrarea publicului este liberă.

De același autor

Related Articles