Horoscop 26 februarie 2019

Berbec

Treci printr-o perioada in care ti se cere sa dai dovada de mult calm si rabdare. Nu ti se pare normal ce se intampla, dar nu reactiona necontrolat. Fii foarte atent la ceea ce spui sau faci.

Taur

Ai emotii. Sunt sanse sa semnezi un parteneriat ce te-ar putea propulsa direct acolo unde incerci de ceva vreme sa ajungi. Inainte sa semnezi ai grija la detalii. O singura virgula poate rasturna intreaga situatie.

Gemeni

Esti foarte ocupat si asta te face greu abordabil. Cei din jur observa imediat comportamentul tau si te vor evita. Cere ajutorul cuiva si incearca sa te relaxezi, altfel, in scurt timp va fi pustiu in jurul tau.

Rac

Ai de facut cumparaturi, insa, chiar cu riscul de a parea zgarciþ tine-ti punga cat mai stransa. Oricat te-ar tenta, nu lua tot ce-ti cade in mana. Cel putin, nu astazi.

Leu

Incearca sa-ti faci timp si pentru cei de acasa. Esti foarte prins la munca si nu acorzi destul timp celor dragi. Ai grija si la birou, se apropie termenul limita pentru un proiectul la care lucrezi.

Fecioara

Cineva iti face o surpriza. Te bucuri atat de mult incat uiti de toate neplacerile de care ai avut parte la inceputul zilei. Nu te poti abtine si incepi sa dai telefoane. Trebuie sa stie si prietenii ce ti s-a intamplat.

Balanta

Mai gandeste-te pana sa dai un raspunº mai ales daca ti-ar putea afecta viitorul. Nu uita sa porti o discutie serioasa si cu cei din familie inainte.

Scorpion

Ai niste bani si vrei sa-i investesti. Nu te ghida numai dupa sfaturile persoanelor care par binevoitoare, pentru ca risti sa dai gres. Analizeaza bine toate variantele inainte sa faci o alegere.

Sagetator

O intalnire de dimineata te face sa vezi lucrurile cu alti ochi. Nu credeai ca totul poate fi atat de simplu. Acum poti sa te ocupi linistit de ceea ce pana acum ti se parea imposibil de realizat.

Capricorn

Urmeaza sa primesti un rezultat si ti-ai pierdut rabdarea. Asteptarea te blocheaza si nu te mai ocupi de nimic. Relaxeaza-te, vestile pe care le vei primi sunt bune. Nu-ti mai fa griji.

Varsator

Ti se face o oferta, dar nu o bagi in seama. Ai grija, nu stii despre ce este vorba pana nu analizezi cu atentie toate detaliile. Deschide mai bine ochii la ceea ce se intampla in jurul tau.

Pesti

Primesti o veste nu prea buna din partea unei rude si esti hotarat sa pornesti imediat la drum. Nu va fi usor. Te intorci acasa epuizat dar multumit: ai rezolvat problema.

De același autor

Related Articles