Horoscop 22 martie 2019

Varsator
Incearca sa-ti faci timp si pentru familie. Esti foarte ocupat sa termini ceva la munca si nu acorzi destula atentie celor dragi. Nu uita ca partenerul de viata te-a rugat insistent sa te ocupi de ceva.

Pesti
Ai de mers in mai multe locuri astazi, asa ca planifica-ti totul in amanunt inca de dimineata, sa nu iti scape nimic. Dupa-amiaza te vei intalni cu cineva despre care nu mai stiai nimic de ani buni. Esti uimit de ceea ce iti povesteste!

Berbec
Toata ziua te ocupi de ceva ce tine de familie. Ai promis ca rezolvi o problema si nu poti sa dezamagesti. Ai grija sa nu intarzii seara acasa pentru ca o sa ai musafiri.

Taur
Ai terminat proiectul la care lucrai, dar deja primesti altul. Nu esti pregatit sa o iei acum de la inceput. Simti ca ai avea nevoie de o pauza. Mai fa un mic efort. Incepe weekendul si te vei putea odihni.

Gemeni
Nu exagera cu munca zilele astea. Starea ta de sanatate este cam fragila si ar trebui sa fii mai atent la anumite simptome. Evita sa stai in frig si incearca sa mananci mai sanatos.

Rac
E vineri si nu mai ai chef de nimic ce tine de munca. Ti-ai facut planurile pentru weekend si mintea iti sta doar la distractia care urmeaza. Mai ai de asteptat cateva ore…

Leu

Vei avea parte de o zi linistita. La job nu ai mult de munca si poti pleca mai repede. Profita de asta si fa-ti toate placerile. Asta nu inseamna, totusi, sa-ti cheltui astazi toate economiile.

Fecioara
Un coleg te roaga sa-l ajuti maine cu ceva, dar esti nevoit sa-l refuzi. Ti-ai facut deja program si nu poti anula nimic. Ai rabdare si intereseaza-te mai in detaliu despre ce este vorba, s-ar putea, totusi, sa-i fii de ajutor cu ceva.

Scorpion
O sa ai multa treaba astazi si nu vei avea niciun moment de liniste pana nu termini. Ca sa mearga lucrurile cat mai repede, fa-ti o lista cu prioritatile si pune-te pe lucru. Ar fi bine sa-ti anunti partenerul de viata ca ajungi mai tarziu acasa.

Sagetator
Dimineata incepe bine, dar cateva ore mai tarziu o sa ai parte de o cearta cu un coleg. Incidentul se va rezolva destul de repede dupa ce intervine o alta persoana care vede lucrurile cu alti ochi .

Capricorn
Ai cheltuit cam mult in ultimele zile si, daca nu te descurci cu ce mai ai, va trebui sa te imprumuti. Ai grija la cine apelezi, pentru ca oamenii iti pot face surprize neplacute. Mai bine vorbesti cu cineva din familie.

De același autor

Related Articles