[FOTO] Atenţie, trafic blocat între Reşiţa şi Bocşa!

4998

6 persoane au ajuns astăzi la Spitalul Judeţean din Reşiţa după ce au fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc în jurul orei 12:40 pe DN 58 B, la ieşirea din Bocşa spre Reşiţa. Acolo s-au ciocnit două autoturisme Dacia Logan, dintre care unul era în regim de taxi. În cele două maşini se aflau 7 persoane, iar una dintre ele a rămas încarcerată.

La locul accidentului au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, mai multe echipaje SAJ şi Poliţia. „Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei prinse în autoturism şi asigurarea măsurilor PSI. Toate cele 6 victime sunt transportate la spital în Reşiţa. În total, în cele doua autoturisme erau 7 persoane, iar una a refuzat transportul la spital”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”, Magdalena Tocmelea.

Accidentul s-a produs după ce una dintre maşini a intrat pe contrasens.
(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

  1. De ce nu sunt cel puțin 3 benzi de circulație între reședințele de județ? Ca să mai faci una pe un drum interjudețean, în condițiile în care o poți băga la reparații, mai ai nevoie de aprobarea Miticilor?

Comentariile sunt închise.