[ FOTO-AUDIO] 6 medalii pentru atleții din Caransebeș la Campionatul Național Masters

838

La București a avut loc la finalul săptămânii trecute Campionatul Național Masters la atletism. Au luat parte la întreceri și șase atleți din județul Caraș -Severin. Atleții, pregătiți de echipa de antrenori din Caransebeș, care concurează pentru CSM Reșița au obținut 6 medalii.

Două medalii de aur și-a adjudecat Cosmin Ilie, câte una de argint Anca Rada și Petrișor Rada, iar cele două de bronz le-au obținut Anca Rada și Simona Băcilă. De asemenea, pe locul 4 s-au situat Sorin Axenti și Tiberiu Tamaș.

Antrenorul emerit și federal Cristian Dragomir este pe deplin mulțumit de evoluția ”seniorilor” atletismului cărășean:

”Au avut o comportare foarte bună. Faptul că atleții masters se pregătesc alături de atleții juniori, creează o emulație și, probabil, îi motivează mai mult pe copii să privească atletismul ca pe ceva foarte serios. Nu întâmplător am început să-i pregătesc împreună, veterani și juniori, tocmai pentru că sunt de un real sprijin. Toți și-au făcut recorduri personale. Toți atleții masters concurează pentru CSM Reșița, dar sper că într-un viitor destul de apropiat să pot să spun că vor concura pentru un club din Caransebeș.”

Petrișor Rada este unul dintre protagoniștii acestui Campionat de atletism masters. L-am felicitat pentru rezultatele obținute:

Atletele junioare de la CSS Caransebeș vor lua parte Campionatele Naționale de sală pentru juniori I, la finalul acestei săptămâni.


Cristina Corocan