[FOTO-AUDIO] O nouă victorie pentru CSM Reșița, în amicale. În Valea Domanului mai vine încă formație de Liga a II-a

494

Fotbaliștii reșițeni de la CSM Reșița au mai obținut o victorie joi, 14 februarie într-un alt joc amical. De această dată elevii lui Leontin Doană s-au confruntat, pe terenul sintetic din Valea Domanului, cu Progresul Ezeriș. S-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Vlădia, în prima parte a jocului. Din nou, Leontin Doană, a folosit în joc mai mult juniorii.

La finalul meciului antrenorul secund al reșițenilor, Dan Boltașiu a apreciat jocul ca fiind unul util pentru echipa rosso-neră:

Adrian Enășescu, antrenorul formației Progresul Ezeriș consideră că amicalul a fost un antrenament bun pentru echipa sa:

Sâmbătă, 16 februarie la Reșița este așteptată formația din Liga a II-a, Ripensia Timișoara. Meciul este programat de la 11.

——————


Formația din Liga a III-a, CSM Școlar Reșița a disputat miercuri,13 februarie un nou joc amical. De această dată a dispus, în deplasare, de formația CSM Lugoj cu de 3-0.

Golurile formației, pregătite de Leontin Doană, au fost marcate de Săulescu, Toma și Staicu. Antrenorul Leontin Doană a folosit următorul lot: Toader, Szijj, Bactăr, Săndescu, Vadasis, Mierlici, Breșneni , Săulescu, Vădrariu, Staicu și Ene. Au mai intrat pe teren Zimmermann, Banac, Baghera, Musteța ,Toma, Babei și Vlădia.

Principalul reșițenilor, Leontin Doană a afirmat la final de joc:

”A fost un meci foarte bun pentru noi, mai ales că am jucat pentru prima dată în acest an pe iarbă. Până acum ne-am antrenat pe sintetic. Un test util la fel ca și celelalte pe care le-am avut. Băieții s-au angrenat la efort. Sunt mulțumit mai ales de ofensivă”, a spus Leontin Doană.


Cristina Corocan