Va începe modernizarea drumului Arad-Şiria-Pâncota-Buteni!

139

Ca urmare a insistenţelor Consiliului Judeţean Arad, a preşedintelui Iustin Cionca şi a vicepreşedintelui Sergiu Bîlcea, la Bucureşti a fost deblocată procedura pentru lucrările de modernizare a drumului judeţean Arad – Şiria – Pâncota – Buteni.

Având în vedere valoarea lucrării de 104 milioane lei + TVA, obţinută de Consiliul Judeţean Arad din fonduri europene, va fi organizată o licitaţie europeană la care pot participa toţi operatorii economici interesaţi din Uniunea Europeană. Deschiderea ofertelor se va face în data de 28.03.2019, la ora 15.00.

Aflat la Bucureşti, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca a declarat: “Şase luni de zile a blocat Guvernul modernizarea drumului Arad – Şiria – Pâncota – Buteni. Astăzi puteam deja lucra acolo, dar Guvernul a considerat că arădenii trebuie să circule printre gropi! Mă bucur că în cele din urmă insistenţa Consiliului Judeţean Arad, dezbaterile publice cu cetăţenii afectaţi de starea drumului şi profesionalismul celor care au realizat documentaţia pentru finanţarea din fonduri europene a acestei lucrări au dat rezultate. Este un succes al arădenilor în lupta cu instituţiile de la Bucureşti, instituţii care din păcate am constatat că nu sunt partenerii administraţiei arădene în dezvoltarea judeţului nostru!”

La revenirea de la Bucureşti, preşedintele Consiliului Judeţean Arad va susţine miercuri, de la ora 12, o conferinţă de presă.