[FOTO] La o zi de la aniversarea sa, sâmbătă, ora 15:15, „Pe frecvențe”ne bucurăm de compania Maestrului Sabin Pautza

154

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

La o zi de la aniversarea sa, în această sâmbătă, ora 15:15, „Pe frecvențe”ne bucurăm de compania Maestrului Sabin Pautza, care ne va face mărturisiri inedite despre copilăria, tinereţea sa, despre părinţii şi istoria Moniomului, despre iubire şi despre mentorii care i-au marcat viaţa. O poveste de viaţă unică, după cum este şi invitatul nostru.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:Prof. Petru Lupsa

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.