Două etaje ale Corpului E, din incinta “Universității Eftimie Murgu“, se află în curs de renovare.

Direcția de Întreținere și Reparare a Patrimoniului, din cadrul Primăriei Reșița, realizează aceste lucrări cu personal propriu. Investiția va fi de aproximativ 300.000 de lei. Suma va fi compensată prin chiria pe care primăria ar fi trebuit să o plătească către universitate pentru folosirea acestor spații.

Vor fi recondiționate 20 de săli de clasă, 4 birouri administrative și 4 grupuri sanitare. De asemenea, instalația electrică va fi înlocuită. În momentul de față lucrările sunt executate de 11 oameni din cadrul Primăriei, alături de persoanele asistate social din municipiu.

În urma acestei înțelegeri, elevii liceelor reșițene care vor intra în renovare, vor susține orele în Corpul E al Universității “Eftimie Murgu”. Primii care vor învăța în această clădire, sunt elevii “Colegiului Național Traian Lalescu“.

 “Ne-am propus ca în maxim trei luni de zile să finalizăm aceste lucrări”, ne-a declarat Daniel Călin, șeful Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Reșița.

Răzvan Todor

1 COMENTARIU

  1. F.f. bine! Dacă s-ar rezolva și problema parcării din zonă, problemă specifică întregului învățământ Românesc, mai mare ca a toaletelor, ar fi fabulos!

Comments are closed.