[FOTO] Gabriel Dobromirescu şi Daniel Lohon,o altă latură a României frumoase reprezentate de sport!

204

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, promovăm o altă latură a României frumoase: Sportul.

Invitaţii noştri sunt doi performeri reşiţeni, Gabriel Dobromirescu şi Daniel Lohon.Cei doi invitaţi sunt de la Clubul  Asahi Dojo, ce   are 4 secții: Aikido, Karate, Brazilian Jiu jitsu (BJJ) și Kickbox.

Gabriel Dobromirescu antrenează pentru Karate, iar Lohon Daniel antrenează  BJJ unde  are centura albastră  sub Nicholas Brooks, centura neagra din Anglia, iar în kickbox are  atestat de instructor luat la Academia de Politie  A. I. CUZA București.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu invitaţii noştri  sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.