Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite într-un grav accident de circulație care a avut loc miercuri seară, 6 februarie,  pe DN 14, în afara localităţii Dumbrăveni, judeţul Sibiu.

În accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară de marfă, traficul fiind complet blocat, relatează news.ro. Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 14, în afara localităţii Dumbrăveni.

Din primele cercetări reiese că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate, pe un tronson în curbă. Un şofer de 45 de ani din judeţul Mureş, care conducea în direcţia Mediaş-Sighişoara, a pierdut controlul asupra direcţiei şi maşina a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de o autoutilitară condusă de un bărbat de 61 de ani din Alba. În urma impactului, a fost acroşat şi auturismul aflat în spatele maşinii care a pătruns pe contrasens.

În urma accidentului, au murit şoferul din Mureş şi o tânără de aproximativ 20 de ani. De asemenea, au fost rănite grav o adolescentă de 16 ani şi o femeie de 45 de ani, tot din judeţul Mureş, pasagere în acelaşi autoturism. Totodată, a fost rănit şoferul autoutilitarei.