[FOTO] Mihaela Lichiardopol,Camelia Ghinea, Andrada Samoilă, Dan Mirea şi Florin Ionescu, invitaţii emisiunii Boema!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Teatrul de Vest din Reşiţa a oferit spectatorilor săi, duminică seara la Palatul Cultural, cea de-a doua premieră din acest an, o dramă scrisă de dramaturgul american Marsha Norman care a primit în anul  1983 Premiul Pulitzer pentru această  piesă „‘night, Mother“- „Noapte bună, mamă!“.

În această seară, la emisiunea Boema, ora 22:15, ne întâlnim cu Mihaela Lichiardopol, regizorul spectacolului, cu cele două protagoniste interpretate de Camelia Ghinea şi Andrada Samoilă, care ne-au mărturisit sentimentele lor în urma acestei premiere. Vom continua Boema alături de directorul artistic al Teatrului de Vest, Dan Mirea și de managerul instituției, Florin Ionescu.

Avem, deasemenea și opinia unui tânăr spectator, Adriana-Maya Maria.

Rămâneți Acasă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles