Foști sportivi de performanță, profesori și iubitori ai schiului, s-au întâlnit în acest sfârșit de săptămână la Gârâna.

Peste 30 de participanți au răspuns prezent la această competiție. Concursul a constat într-o probă de slalom, cu o lungime de 550 de metri, pe pârtia special amenajată. Concurenții au fost împărțiți pe categorii de vârstă de la 30 până la 60 de ani.

Concurenții au fost foarte încântați că prin acest eveniment au avut ocazia de a se reîntâlni cu vechi prieteni sau colegi. Aceștia au profitat din plin de acest prilej și deja așteaptă cu nerăbdare următorul eveniment.

Tradiția acestor reuniuni a început cu mulți ani în urmă, tot la Gărâna, atunci când a fost amenajat un teren de tenis și organizată o competiție dedicată foștilor sportvi. Cu ocazia amenajării acestei pârtii, în anul 2013, pentru a nu mai fi nevoiți să aștepte încă un an pentru a se revedea, s-a hotărât organizarea Cupei “Wolfsberg la Ski”, a prezicat Daniel Cizmaș, administratorul pârtiei.

La finalul evenimentului toți participanții au primit diplome și tricouri personalizate, iar câștigătorii cupe și medalii, din partea Direcției Județene pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.

„Sprijinim atât sportul de performanță, cât și sportul la nivel amator. Considerăm că este important ca oamenii să facă mișcare și să petreacă timp în aer liber pentru o viață sănatoasă”, ne-a declarat Dorin Voinea, inspector la Direcția Județeană pentru Tineret și Sport.

Răzvan Todor