O familie de români  a fost implicată într-un grav accident de circulaţie produs vineri, 1 februarie, în Austria, la graniţa cu Germania. O româncă şi-a pierdut viaţa, iar fetiţa ei de 13 ani şi tatăl acesteia au ajuns la spital în comă, fiind transportaţi cu elicopterul a relatat Adevărul care citează presa austriacă.

Accidentul a avut loc vineri, în oraşul Strass im Zillertal, în apropiere de graniţa cu Germania.

Un român de 44 de ani la volanul unui BMW a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de o femeie de 36 de ani din Zillertal, după cum notează publicaţia Observator.tv. În BMW mai erau soţia românului, 38 de ani, o altă femeie, româncă 39 de ani, şi doi copii, o fetiţă de 13 ani şi un băieţel de 8 ani, fiica şi fiul şoferului.

Românca de 38 de ani a fost resuscitată la locul impactului, dar a murit ulterior la spital. Şoferul şi fiica lui de 13 ani au fost preluaţi de elicopter şi duşi în comă la Innsbruck, iar soţia lui a ajuns la spital cu răni grave. Singurul care a scăpat fără să fie rănit este băieţelul de 8 ani.

Şoferiţa celeilate maşini se află de asemenea la spital, cu răni grave.

1 COMENTARIU

  1. Acu’ pe bune, cine a murit pana la urma ?
    In episodul 1 zice ca mama fetitei de 13 ani a murit s.a.m.d pana in ultimul episod unde zice ca sotia soferului (aceeasi mama a fetitei de 13 ani) a ajuns la spital cu rani grave.
    Cioica, vad ca tu dai la paleta la toata lumea; poti sa ma lamuresti si pe mine ?
    Oare n-o fi murit Biorica Vancila ?
    Ba, daca nu puteti, nu va mai chinuiti degeaba ca va pierdeti !!!

Comments are closed.