Un elev din Oţelu-Rosu, este suspect de gripă! Acesta a fost identificat în urma triajului epidemiologic şi a fost izolat până la aflarea rezultatului final, analiză efectuată de Institutul Cantacuzino din Bucureşti.

Inspectoratul Şcolar Judeţean din Caraş-Severin confirmă că pâna acum în şcoli nu a fost identificat niciun caz de gripă, astfel ca în acest moment nu se impun masuri speciale. Astăzi la ora 16.00 vom afla dacă în judeţul nostru mai sunt şi alţi elevi suspecţi de gripă, ne-au declarat reprezentanţii ISJ.

De mâine elevii şi preşcolarii vor intra în vacanţă. Aceştia revin la cursuri în data de 10 februarie. În acest moment cursurile nu au fost suspendate şi triajul în unităţile de învăţământ din judeţul Caraş-Severin se efectuează zilnic iar sălile de clase sunt igienizate şi aerisite de mai multe ori pe zi.

Vom reveni cu informaţii!

Daiana Roşca

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.