Momente de groază pentru o româncă în Italia. Obligată de soț să se prostitueze în parcările de TIR

Momente desprinse parcă din filmele de groaza au avut loc la începutul acestei săptămâni într-o parcare de pe autostrada A4.  O româncă de 23 de ani i-a rugat pe angajaţii unui restaurant să cheme poliţia, acuzându-şi soţul că o forţează să-şi vândă trupul prin parcări, TIR-iştilor. Polițiștii italieni au descoperit tragica poveste luni, 21 ianuarie a transmis publicația Corriere della Sera, ediția de Brescia.

 Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii italieni i-au găsit pe cei doi soţi certându-se în limba română, sub privirile îngrozite ale fiului celor doi.  Apoi, tânăra a încercat să le explice oamenilor legii că trece printr-un adevărat calvar.

Femeia le-a spus că locuieşte cu soţul şi fiul lor în Anglia şi că sunt în drum spre România.  Cu lacrimi în ochi, tânăra de 23 de ani şi-a acuzat bărbatul că a obligat-o să se prostitueze ca să poată avea cu ce să cumpere benzina pentru călătorie.

Femeia a povestit că soțul său a obligat-o să se culce cu şoferii de TIR, în trei restaurante de pe marginea drumului, unul dintre ele fiind cel din Valtrompia.

În timp ce-şi vindea trupul prin parcări, băiatul ei era în maşină, aşteptând-o, a mai relatat publicația mai sus citată.

Nemaisuportând ce i se întâmplă, românca a decis să le ceară ajutorul angajaţilor din zona de servicii, care au chemat poliţia. Demersul femeii s-a concretizat într-o plângere penală, soţul abuzator fiind acum cercetat de autorităţile italiene în stare de libertate.

Între timp, românca şi fiul ei au fost cazaţi într-un centru special, unde sunt în deplină siguranţă.

De același autor

Related Articles