Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru tâlharie calificată

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 40 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării. Cei în cauză au fost introduși în arestul I.P.J. Timiș.

La data de 25 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Sânnicolau Mare, au identificat trei bărbaţi, de 29,31 şi 40 de ani, bănuiți de tâlhărie.

În fapt, la data de 23/24 ianuarie a.c., in jurul orelor 01.30, cei în cauză, ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în locuinţa unei femei, de 63 de ani, din localitatea Periam. Lovind-o şi legând-o cu un material textil, au sustras din locuinţa acesteia suma de 6000 de lei, 4 inele din aur, 4 din argint şi un bax de ţigări netimbrate (50 de cartuşe).

Prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv cele 8 inele şi baxul de ţigări.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză precum şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

sursa foto- rasunetul.ro

Cele mai citite

Related Articles