[VIDEO-AUDIO] Doi reșițeni au câștigat ”CUPA DE VIS” la tenis de câmp

1895

UPDATE:

La Reșița s-au încheiat duminică, 27 ianuarie întrecerile turneului de sală ” CUPA DE VIS” la tenis de câmp, competiție rezervată seniorilor pasionați de acest sport. Cei 28 de participanți s-au confruntat în proba de dublu, perechile fiind formate conform unei trageri la sorți. Au fost practicanți ai acestui sport din România și Serbia, la nivel de amatori.

Duminică au avut loc semifinalele și finala. După partide spectaculoase, cei mai buni s-au dovedit reșițenii: Silviu Voinea și Relu Dinculeasa.

Au fost urmați pe podium de perechea formată din reșițeanul Roco Sandu și sârbul Radovan Tesic. Pe trei au fost reșițenii David Radu și Sever Cotuna. Poziția a 4-a a fost ocupată de Costel Ciobanu și Marius Stoica, ambii din Reșița.

” Turneul “Cupa de vis” organizat de Asociația Sportivă de tenis de câmp Reșița este încă o dovadă că lucrurile se schimbă în bine și Reșița prinde viață. A fost o experiență minunată, am jucat alături de colegi experimentați pe care ii apreciez și-i respect. Mulțumesc organizatorilor și abia aștept următorul turneu”, a spus Silviu Voinea, unul dintre învingători.

În finală Silviu Voinea și Relu Dinculeasa s-au impus cu 7-6 (7-4).

Au fost acordate la final de întreceri: cupe, diplome și diferite premii.

Competiția este organizată de Asociația de tenis de câmp Reșița, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Cristina Corocan

—————————————

Cei aproape 30 de concurenți se confruntă în proba de dublu, fiind din Reșița, dar și din alte localități ale țării. De asemenea sunt și reprezentanți ai orașului sârbesc, Ada.

Pasionații de sport din Ada, Serbia sunt încântați că pot lua parte și la întrecerile de tenis de câmp, colaborarea cu reprezentanții sportului din Reșița începând cu ani în urmă, în primul rând cu înotătorii de la Clubul Sportiv Școlar din Reșița.

Radovan Tešić, directorul Clubului Sportiv din Ada vorbește despre participarea la această competiție de tenis de câmp și despre colaborarea cu reșițenii în domeniul sportiv:

Traducerea a fost asigurată de Vladimir Panici, unul dintre organizatorii turneului.

Singura femeie din competiția ”seniorilor” este reșițeanca Adina Schuster, încântată că are ocazia să-și încrucișeze racheta cu cea a bărbaților și încrezătoare în forțele sale:

Prezent la această competiție este și directorul Școlii Gimnaziale numărul 2 din Reșița, prof. Marius Șandru, pasionat de tenis de câmp și implicat activ în organizarea ”Cupei de vis”:

Și fostul fotbalist de top al Reșiței, Sandu Roco este un practicant al tenisului de câmp cu multe locuri pe podium la nivel de amatori și bucuros că s-a organizat o astfel de competiție în orașul de pe Bârzava:

Întrecerile la Cupa de Vis, ediția a II-a sunt găzduite de sala polivalentă din Reșița până duminică,27 ianuarie la ora 13.00. Sâmbătă, 26 ianuarie au loc sferturile de finală, iar duminică semifinalele și finala turneului de dublu.

Competiția este organizată de Asociația de tenis de câmp Reșița, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Cristina Corocan

———————-

La Reșița va avea loc la finalul acestei săptămâni Cupa de Vis la tenis de câmp, competiție rezervată seniorilor pasionați de acest sport. Despre ediția a II-a ne-a oferit detalii unul dintre reprezentanții Asociației Județene de tenis de câmp, Adrian Ciofu:

”Este vorba despre o a doua ediție a unei competiții de tenis intitulată ”Cupa de vis”, devenită tradițională. Organizatoare este Asociația de tenis de câmp Reșița. Aproape 28 de sportivi iau parte la competiție, în mare parte din țară, dar și din Serbia ”, a spus Adrian Ciofu.

Concurenții sunt în mare parte din vestul țării, dar sosesc la Reșița iubitori ai tenisului de câmp din București și din localitatea sârbească Ada. Întrecerile la Cupa de Vis, ediția a II-a sunt găzduite de sala polivalentă din Reșița de vineri după amiază de la ora 18.00.

Competiția este organizată de Asociația de tenis de câmp Reșița, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Cristina Corocan