Horoscop 24 ianuarie 2019

Berbec

Cineva din familie are nevoie de sustinerea ta in aceste zile, deoarece trece printr-un moment important. Nu conteaza atat rezultatul, ci cat de aproape-i vei fi.

Taur

Ai nevoie de un echilibru intre cariera si viata personala. Pui piciorul in prag si deja simti efectele – esti mult mai calm si mai bine dispus. Acum iti pare rau ca nu ai facut-o mai demult…

Gemeni

Ai parte de o zi mai dificila la munca. Nu esti de aceeasi parere cu seful si din cauza asta o sa ai parte de o discutie in contradictoriu. Stii ca ai dreptate si nu te lasi.

Rac

Te grabesti sa termini repede treaba la munca pentru ca ai de facut cateva drumuri. Te asteapta si niste cheltuieli in plus. E vorba despre ceva ce trebuie reparat acasa.

Leu

Devotamentul unui prieten fata de tine ti se pare uimitor. Tu nu ai facut niciodata asa ceva pentru el. Nici nu stii cum sa reactionezi… Uneori e suficient un sincer “multumesc”!

Fecioara

Ti se pare ca vorbesti cu peretii, astazi. Ceva nu merge in comunicarea cu persoana iubita. Parca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Vezi sa nu fie la tine problema…

Balanta

Evita, pe cat posibil, activitatile care presupun efort fizic si orienteaza-te catre ceva relaxanţ in aceasta perioada. Ar fi indicat sa dormi putin mai mult.

Scorpion

Chiar daca ti se pare ca te descurci, nu accepta sa faci singur un proiect de care ar trebui sa se ocupe mai multi. Risti sa te epuizezi mai repede decat ai fi crezut si nu vei termina treaba la timp.

Sagetator

Te urnesti greu in aceasta dimineata, parca chiar mai greu ca ieri… Fa-ti o cafea si pune-te pe picioare. Ai o multime de lucruri de facut si nu iti poti permite sa le amani.

Capricorn

Esti un fel de oracol in aceasta perioada: colegii iti cer sfaturi financiare, iar prietenii sfaturi in dragoste. Nu uita de probleme tale ramase nerezolvate…

Varsator

Astazi nu o sa primesti vesti prea bune, insa nu te lasa afectaţ pentru ca maine situatia se schimba. Nu schimba nimic, fa tot ceea ce faceai si pana acum, pentru ca lucrurile isi vor reveni de la sine.

Pesti

Te ocupi de ceva care o sa iti manance mult timp si energie, insa la final te vei bucura de ceea ce ai obtinut. Chiar daca e clar ca nu-ti ti-ar mai ramane timp pentru nimic, maine ai lua-o de la capat fara sa clipesti.

De același autor

Related Articles