Patru  români, printre care un bărbat și trei femei, au fost transportați la spital, după ce au fost implicați, marți, 22 ianuarie, într-un accident petrecut pe o autostradă din Austria.

Șoferul microbuzului românesc s-a ciocnit de un camion, după ce s-a angajat într-o depășire. Un tânăr de 27 de ani conducea  microbuzul în care se mai aflau trei românce. Pe autostrada Drautal (B100), șoferul s-a angajat într-o depășire și s-a ciocnit de un camion condus de un cetățean bosniac de 49 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul a ajuns într-un șanț, iar camionul a ricoșat într-o altă mașină în care se afla o familie din Lienz, a relatat  msn.com.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare gravă. Este vorba despre șoferul român, transportat cu un elicopter la spital, și una dintre pasagerele din microbuz, o femeie de 46 de ani.

Celelalte două românce, de 26 și 40 de ani, s-au ales cu răni ușoare. Potrivit sursei citate, șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, un bărbat de 42 de ani, și soția acestuia au fost transportați la spital.