Atelierul instituției, aflat pe strada Gratz nr.6, execută și pune la dispoziția cetățenilor toate produsele pe care le oferă orice altă firmă privată în domeniu.

Vânzări de sicrie, cruci, coroane, candele, costume pentru înmormântare, prosoape și batiste. De asemenea, ateleierul dispune de autovehicule specializate pentru trasport (domiciliu / morgă – transport la capelă, intern și extern), a precizat Daniel Călin șeful Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița.

Pentru mesele comemorative, Administrația Cimitirelor, intermediază organizarea pomenilor prin intermediul restaurantelor din municpiu, în funcție de zona de reședință și cerințele clienților.

„Prețurile pentru un pachet complet de servicii funerare pornesc de la 1.000 de lei. Administrația cimitirelor oferă consultanță inclusiv pentru întocmirea actelor pentru ajutorul de deces. Statul român, prin intermediul Casei de Pensii, oferă un ajutor de înmormântare în valoare de 4.160 de lei pentru persoanele asigurate și 2.080 pentru cei coasigurați.

După finalizărea procedurilor de înhumare și acoperirea cheltuielilor aferente, familiile care au apelat la serviciile instituției vor primi o factură detaliată pentru aceste sume, iar restul de bani din ajutorul de înmormântare va fi restituit familiei”, a completat directorul serviciului.  

Răzvan Todor

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Domnului Primar Popa, pentru rezultatele obtinute pana in prezent! Dumnezeu sa-i dea sanatate iar noi o sa-l realegem cu drag!
    Cu stima,
    o resiteanca!

Comentariile sunt închise.