Horoscop 18 ianuarie 2019

Berbec

Evenimentele din ultima perioada iti dau un imbold si te fac sa ai mai mult curaj. Acum indraznesti sa faci ceea ce iti doreai de mult timp. Sa nu te temi de reactiile unora. Sunt cei care nu inteleg nimic.

Taur

Iti place riscul, dar astazi incerci sa te abtii. Nu vrei sa iei o decizie fara sa te consulti si cu partenerul de viata. Schimbarile pe care le implica sunt mult prea importante. Trebuie analizat totul cu grija.

Gemeni

Un singur moment iti poate strica o zi intreaga, asa cum se intampla si azi. Asteapta-te la o surpriza neplacuta din cauza unui amanunt pe care, de obicei, nici nu-l bagi in seama.

Rac

A fost o saptamana plina care te-a epuizat. Ai nevoie de odihna, asa ca nu-ti fa planuri mari pentru weekend. Ai grija, pot aparea unele probleme de sănătate, nu ceva grav, dar nu trebuie neglijate.

Leu

Ai uitat de o intalnire si stai linistit. Noroc cu cineva din anturaj care iti aminteste. Deja esti in criza de timp. Incearca sa te calmezi si sa te gandesti ce este de facut. Daca nu te panichezi va fi bine.

Fecioara

Ziua incepe cu o mica cearta, insa totul se incheie cu bine in cateva minute. De vina e oboseala. Pana spre seara, cand te intalnesti cu prietenii, uiti tot. Profita de weekend si odihneste-te! 

 Balanta

Esti constient ca ceea ce faci este riscant. Analizeaza cu grija fiecare pas. Ar fi sa te sfatuiesti si cu cei apropiati pentru a fi sigur ca ceea ce va urma nu ii va marca. Nu-ti forta limitele.

Scorpion

Nu te lasa influentat de o persoana de la locul de munca despre care banuiesti ca nu te prea are la suflet. Ai incredere in tine si fa ceea ce stii fara sa apelezi la sfaturile cuiva.

Sagetator

Muncesti cam mult si nu mai ai timp sa te rasfeti deloc. Cel mai bine te simti cand ajungi acasa. Astazi vei petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi decat de obicei.

Capricorn

Desi inca nu s-a incheiat saptamana, poti incerca sa dormi mai mult pentru ca in ultimele zile ai avut parte numai de activitati epuizante. Noroc ca vine weekend-ul.

Varsator

Esti prea obosit ca sa iti mai pese de ceva. Nici macar sedinta care urmeaza nu te scoate din starea de somnolenta. Astepti weekend-ul, de restul te vei interesa luni…

Pesti

Astazi nu ai rabdare si nu te poti apuca de nimic serios. Ai vrea sa fi lasat in pace sa rezolvi o problema personala despre care nu vrei sa povestesti nimanui. Ia-ti o zi libera si fa ce ai de facut.

De același autor

Related Articles