Horoscop 17 ianuarie 2019

Berbec
Nu mai ai rabdare. Vremea de afara nu te prea imbie la munca in aceasta saptamana. Gandul iti zboara la partii si distractie. Noroc ca se apropie weekend-ul si vei avea parte de zile libere.

Taur
Esti intr-o forma de invidiat si ai chef de glume, oriunde si in orice situatie. Cei mai multi te privesc cu simpatie. Ai grija, totusi , la ce spui, unii s-ar putea simti vizati.

Gemeni
Esti cam pesimist azi. Chiar si cel mai neinsemnat lucru ti se pare ca se va transforma intr-o tragedie. Nu te mai ingrijora degeaba, in realitate lucrurile stau cu mult mai bine decat ti se pare.

Rac
Esti plin de energie si te gandesti cu entuziasm la un eveniment care se apropie. Mai seara o sa primesti si o veste care-ti confirma un castig financiar deloc de neglijat. Poti iesi la cumparaturi!

Leu
Un prieten apropiat iti cere urgent ajutorul. Va trebui sa gasesti o solutie pentru a -i multumi pe toti, pentru ca nu ai timp pentru toate. Nu uita de tine, si tu ai viata ta!

Fecioara
Incearca sa fi mai strans la punga cand vine vorba de cheltuieli. Daca nu te poti rezista tentatiilor din magazine, mai bine stai acasa. Altfel, s-ar putea sa ajungi sa ai probleme serioase la plata unor facturi.

Balanta
Chiar daca nu ti-e usor, incearca sa te focalizezi asupra a ceea ce se intampla la locul de munca. Ai lansat un nou proiect si daca vrei sa ramai in termen trebuie sa muncesti ceva mai mult.

Scorpion
Trebuie sa iei atitudine daca vrei ca lucrurile sa se sfarseasca asa cum iti doresti. Priveste lucrurile cu mai multa detasare si ia deciziile ceva mai repede. Daca te implici prea mult emotional, nu faci decat sa-ti pui piedici.

Sagetator
Poate ca azi ar trebui sa taci si sa asculti ce au de spus si ceilalti. Desi iti place sa te implici, retine-te. S-ar putea sa afli ceva ce se va dovedi de un real ajutor pe viitor.

Cele mai citite

Related Articles