O fetiță de 3 ani a murit și frățiorul său de 4 ani a fost grav rănit în urma unui incendiu

O fetiţă de numai 3 ani a murit, şi fratele ei, de 4 ani, a fost grav rănit într-un incendiu care, se pare, a fost provocat chiar de ei. Tragedia a avut loc marți seară, 15 ianuarie,  într-un bloc din Bacău. Copiii s-au jucat cu chibriturile şi au aprins o saltea.

Flăcările s-au extins rapid în tot apartamentul în care se afla şi fratele lor mai mic, de doar 4 luni. Bebeluşul a fost salvat de tatăl lor.

Cei doi copii de 3, respectiv 4 ani se jucau cu chibriturile. Au dat foc unei saltele, iar flăcările s-au extins, cu repeziciune, în întregul apartament a transmis Digi 24.

Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU Bacău a declarat pentru sursa citată: „Am găsit un apartament inundat cu fum, imediat s-au alcătuit echipe de salvare de căutare, dar și de stingere care au intrat concomitent în apartament, într-una din camere au fost găsiți doi minori cu vârste de trei și patru ani, un băiețel și o fetiță, în stare de inconștiență.”

Din nefericire, fetiţa a încetat din viaţă la spital. Băiatul, cu un an mai mare, este şi acum în comă. Al treilea copil al familiei, un bebeluş de doar câteva luni, a fost salvat teafăr, ca prin minune.

De același autor

Related Articles