Mascaţii la Spitalul Municipal din Caransebeş!

Mascaţii au descins în această dimineaţă la Spitalul Municipal din Caransebeş. Din primele informaţii se pare că este vorba despre un cadru medical care ar fi pretins sume importante de bani de la diverse persoane, pentru a facilita mai uşor angajarea acestora în cadrul unităţii medicale. Din cadrul unor surse am aflat că este vorba despre o infirmieră din cadrul secţiei de Chirurgie.

Pe fir au intrat ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Caraş-Severin şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, care anchetează acest caz. La această oră, are loc audierea mai multor persoane din cadrul spitalului după cum ne-a confirmat prim- procurorul Laura Iancu, din cadrul Parchetului Caraş-Severin. Revenim cu detalii după ora 14.30 de min.

Contactat telefonic noul manager al Spitalului din Caransebeş, Octavian Dena nu a dorit să comenteze subiectul, dar a promis că va face o declaraţie în momentul în care va cunoaşte în detaliu toate datele problemei.

Daiana Roşca

1 COMENTARIU

  1. De ce nu descind acesti domni si peste cei cocotati in varful spitalului, ca niste closti pe oua? Peste cei care iau spaga grasa ca sa faca angajari in spital? De ce angeaja contra sumei de 5000 € tute care termina postlicealul, iar o asistenta cu vechime nu se poate angaja in spitalul din Caransebes daca nu are bani pentru spaga. Aceasta stire este praf in ochi pentru prosti, iar cei infipti bine, se bucura in continuare de sume imense primite din spagi. Rusine tuturor, de la mic la mare.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles