CSM Reşiţa şi-a luat palmaresul înapoi

Astăzi, la Stadionul Mircea Chivu din valea Domanului a avut loc o conferinţă de presă în cadrul căreia, primarul Ioan Popa a anunţat că CSM Reşiţa şi-a luat palmaresul înapoi.

“Aș vrea să comunic faptul că pe data de 9 ianuarie am semnat recuperarea palmaresului clubului Metalul Reșița și anunț cu bucurie acest lucru. Era important în primul rând pentru suporterii reșițeni și în al doilea rând pentru toți oamenii care iubesc sportul reșițean. Nu vreau să intru în detalii despre modul cum s-a ajuns ca Reșița să-și piardă palmaresul și istoricul. De-a lungul timpului această echipă a câștigat o cupă și un campionat și au jucat pentru Reșița fotbaliști importanți. De doi ani și jumătate, Primăria Reșița cumpără, negociază și aduce acasă lucruri înstrăinate. Mă bucur foarte mult că am reușit să aducem palmaresul și culorile Metalului acasă” a spus edilul municipiului.

Cu ocazia aceleiaşi întâlniri, primarul Ioan Popa a pus la dispoziţia jurnaliştilor şi copii ale actelor care au stat la baza instrăinării palmaresului clubului fanion de fotbal al Banatului Montan

“Am lucrat la probabil cel mai mare club din România, la Dinamo București. Știu ce înseamnă pentru suporteri tradiția unui club. Sunt multe echipe în țară care au tradiție foarte mare, dar nu știu dacă au trofeele câștigate de Reșița. Datoria noastră este să continuăm, să urcăm și să facem performanțe. La un moment dat, această echipă trebuie să ajungă acolo unde îi este locul și să joace cu 10 000 de oameni în tribună” a adăugat preşedintele clubului din Valea Domanului, Cristian Bobar.

În plus, pentru ediția de campionat 2019/2020, echipa reşiţeană își va schimba denumirea din CSM Școlar Reșița în CSM Reșița.

Cele mai citite

Related Articles