Accident teribil pe A1. Doi morți după impactul dintre un TIR și un autoturism

Un accident teribil a avut loc pe autostrada A1 între Sebeş şi Orăştie, joi dimineață, 10 ianuarie.  Doi bărbaţi din Hunedoara au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR.

Martorii povestesc că şoferul autoturismului în care se aflau trei persoane cel mai probabil a adormit la volan şi a lovit un autotren în spate.

În urma impactului maşina a fost proiectată în parapet, iar cei doi bărbaţi, pasagerul din dreapta şi cel aflat pe bancheta din spate au murit pe loc. Şoferul maşinii a fost transportat la spitalul din Alba Iulia. Bărbaţii veneau de la aeroportul din Cluj. Circulaţia pe autostrada a fost blocată mai bine de o oră pe sensul de mers Sebeș-Orăștie.

 ”În urma coliziunii au decedat doi bărbați, unul de 39 de ani, din localitatea Boș, județul Hunedoara și celălalt de 40 de ani, din municipiul Hunedoara, ambii pasageri în autoturism. Mașina era condusă de un bărbat de 66 de ani, din Hunedoara, care a declarat că i-a luat pe cei doi de la aeroportul din Cluj pentru a-i transporta acasă, iar pe drum, din cauza oboselii, a adormit la volan și a pierdut controlul asupra autoturismului. Mașina a intrat cu partea dreaptă-față sub un TIR care rula pe banda 1 a autostrăzii”,  a transmis Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Conform Ziarul Unirea  cei doi bărbați care și-au pierdut viața se întorceau de la muncă, din Anglia.

De același autor

Related Articles