Handbaliştii de la CSM Şcolar Reşiţa au revenit astăzi pe parchetul Sălii Polivalente pentru primul antrenament din 2019. La convocare s-au prezentat 13 jucători care se vor pregăti sub comanda lui Ilie Vaidasigan.

La prima întâlnire a fost prezent şi Marius Bahan, cel care a mai jucat la Reşiţa, în echipa HC Adrian Petrea, în perioada 2014-2016.

În perioada următoare reşiţenii se vor pregăti în Polivalenta reşiţeană, fiind deja stabilite şi primele partide de verificare. Astfel la sfârşitul săptămânii viitoare, joi, reşiţenii vor juca împotriva prim-divizionarei Poli Timişoara, iar sâmbătă cu CSM Făgăraş. Programul de pregătire va mai include o dublă întâlnire cu CSM Oradea dar şi o deplasare la Bekescsaba.

Alin Datcu
După 20 de ani (ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri. Vă aştept în fiecare zi de la 12:00 la 17:00 să luăm Pulsul Zilei!