Veste bună pentru pacienţii care aleg să se investigheze la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa!

Programul pentru RMN va fi prelungit pâna la ora 20.00 din această lună. Conducerea spitalului a luat această decizie în beneficiul pacienţilor pentru ca aceştia să nu mai fie nevoiţi să aştepte pe nişte liste interminabile pentru a beneficia de această investigaţie imagistică importantă. Detalii ne oferă purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Roxana Bălan.

„Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a hotărât să prelungească orarul la RMN de la ora 14.00 până la ora 20.00 măsură care va reduce la jumătate timpul de aşteptare al pacienţilor. Această modificare se va produce însă treptat, prin urmare, de la jumătatea lunii ianuarie la programul actual se vor mai adăuga 3 ore. Astfel că investigaţiile se vor putea face în intervalul 8.00-17.00 urmând ca după ce va mai fi angajat personal de specialitate să ajungem cu programul la ora 20.00”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt Roxana Bălan.

„O medie zilnică ne arată că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa sunt supuşi zilnic investigaţilor RMN între 7 şi 8 pacienţi în funcţie de numărul de segmente anatomice examinate. După prelungirea programului media va fi de 10 până la 11 pacienţi investigaţi pe zi”, a mai precizat Roxana Bălan.

Daiana Roşca