Gripa face victime. Tânăr de 32 de ani mort la Arad

1311

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Arad, a murit la Spitalul Județean Timișoara, în urma complicațiilor apărute din cauza gripei, a relatat Mediafax.

Șeful Secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara, medicul Ovidiu Bedreag, a declarat, marți,  că un tânăr de 32 de ani a murit, luni, din cauza complicațiilor apărute din cauza gripei.

“A murit un pacient cu plămân de șoc (n.r. o complicație gravă la nivelul plămânilor), care a venit prin transfer de la Spitalul Județean Arad. Transferul către Spitalul Județean Timișoara a fost făcut în data de 28 decembrie”, a afirmat medicul Ovidiu Bedreag.

Tânărul de 32 de ani care a murit era din orașul Arad, iar analizele efectuate au confirmat suspiciunea de gripă.

Decesul este cel de-al doilea din acest sezon, după cel al unui bărbat de 53 de ani din judeţul Galaţi. Acesta a murit din cauza gripei, iar potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), gălățeanul suferea și de alte boli și nu era vaccinat anti-gripal.

4 COMENTARII

  1. Doctorii din România toți sunt făcuți pe mită, care omor oamenii. De ce credeți ca toți care au bani se duc să se trateze in străinătate, pentru că stiu si n au încredere in ei. Ăstia fără bani se mai duc in spitalele din Romanica.

  2. Dacă sunt corupți de ce nu-si fac datoria organele abilitate, poliția si procuratura sa-i starpeasca si sa-i bage la zdup pe borfasi, dar sunt la fel de corupți si ei. Sub ochii lor se intampla fenomenele astea si nu fac nimic, stau imbuibati prin birouri pe bani mulți , publici ,colectați de la noi. Sunt niste lepre ordinare cei mai mulți dintre ei si la fel de corupți ca borfasii din spitale. Ei ar trebuii sa putrezeasca in pușcării pentru ca nu-si fac datoria si au lasat țara asta sa esueze

  3. Sigur că a murit, ca n-avea cine si cum, sa-l fi salvat, astia nu sunt medici, ci criminali cu acte in regulă (horror) cea mai mare parte dintre ei si imi asum ceea ce scriu. Pai ce doctorii lu dracu mai sunt si ăstia si cine mai poate crede in profesionalismul lor, atât timp cât la finele formării lor ca medici (rezidențiat), la sfârșit susțin un ultim examen de ,,asa zisă evaluare a cunoștințelor”, dobândite pe parcursul acestori ani ,,de formare profesională” numit ,,examen de speicialitate” ,care in cele din urmă se fraudeaza, cu ajutorul sistemului corupt (crimă organizată), din vârful ministerului si până la ultima clinică universitară în care se susțin aceste examene. Ca atare datorita acestor ,,vicii” (care se perpetuă de mulți ani), in cele din urmă neputandu-se face o evaluare realistă, ajung in cele din urmă să profeseze, trezindu-se la începutul carierei, cu situatii neprevăzute, in care nu stiu cum să acționeze, rezultate fiind dezastruoase pentru pacienți, datorită lipsei profesionalismului si a slabei pregătiri, pierzandu-se mulți din acestia, până la dobândirea expertizei necesare.

Comments are closed.