Un tânăr român din Italia a recurs la un gest teribil. Acesta s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața logodnicei, după o ceartă pe care a avut cu fata în stradă, în fața casei acesteia din Melegnano, lângă Milano, în noaptea de joi spre vineri, a relatat publicația Milano FanPage.

Conform presei din peninsulă românul de 24 de ani s-a dus la casei logodnicei sale, cu care se pare că nu se mai înțelegea în ultima perioadă, și i-a cerut acesteia să coboare în stradă, pentru a discuta.

Fata, care locuia cu sora ei, a coborât în stradă, deși era ora 4.00 dimineața, iar scandalul a izbucnit între cei doi. La un moment dat, tânărul s-a stropit cu benzină, pe care o avea asupra sa, dovadă că își premeditase gestul, și și-a dat foc sub privirile îngrozite ale fetei.

Deși în stare de șoc, tânăra a reușit să sune la numărul de urgență și să solicite ajutor. Echipele de salvare au reușit să stingă focul, însă bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, cu arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului.

Potrivit medicilor, acesta a suferit arsuri de gradul I și II la spate, cap și urechi, precum și la brațul stâng, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția sa.