Șofer român de TIR găsit mort în Germania

Un șofer român de TIR și-a găsit sfârșitul chiar în cabina mastodontului pe care-l conducea. El era căutat de patron de trei zile. Descoperirea a fost făcut de un coleg al șoferului.

Un șofer de camion român şi-a găsit colegul în parcarea Eichelberg, lângă Ottendorf-Okrilla. Acesta era în cabina TIR-ului său, nemişcat de trei zile. La fața locului a ajuns un medic, dar acesta nu a mai putut decât să constate decesul șoferului, a relatat observator.tv care citează presa germană.

Patronul firmei de transport din România pentru care lucra şoferul i-a rugat pe alţi camionagii angajaţi de el, aflați în zonă, să verifice parcările în jurul oraşului Dresda, acolo unde fusese ultima oară localizat în viaţă şoferul.

Camionul lui, un Volvo, a fost localizat prin satelit cu ajutorul poliţiei germane şi s-a descoperit că stătea nemişcat de pe 31 decembrie.

Poliţiştii l-au identificat pe şofer, acesta fiind un român în vârstă de 56 de ani. Trupul şoferului a fost preluat de medicii legişti, care vor efectua autopsia, pentru a stabili cauza exactă a morţii.

Cele mai citite

Related Articles