Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite la Timişoara, vineri dimineaţă, 4 ianuarie după ce un microbuz a lovit o maşină care ieşise dintr-o benzinărie şi nu a dat prioritate la schimbarea benzilor de circulaţie a transmis Mediafax.

Potrivit Poliţiei Timiş, accidentul maşina condusă de un şofer în vârstă de 40 de ani a ieşit dintr-o benzinărie şi nu a dat prioritate la schimbarea benzilor de circulaţie, fiind lovită de un microbuz condus de un tânăr de 28 de ani.

„Un barbat de 40 de ani,care conducea un autoturism,  la iesirea dintr-o statie de carburant, nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de circulatie, intrand in coliziune cu un microbuz condus de un barbat de 28. In urma impactului 5 persoane au fost transportate la spital, dintre care 2 minori”, au transmis reprezentantii IPJ Timis, citați de Opinia Timișoarei.

În urma impactului, cinci persoane, între care doi copii, au ajuns la spital. Trei dintre victime – copiii şi o femeie – se aflau în maşină, iar alte două în microbuz.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.