Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.
Din Banatul de Munte, pleacă spre voi colindul gândului bun, indiferent unde v-ați afla!

În această seară, la prima ediție pe 2019 a emisiunii „Singuri, dar împreună”, avem un subiect ce vizează în primul rând doamnele și domnișoarele noastre ascultătoare, tema fiind tendințele pe acest an în materie de culoare, tunsori și îngrijire a podoabei capilare.
De la ora 22, invitatul nostru Danny Adrian, ne mărturisește și ne învață noi tehnici pentru realizarea unei coafuri ce să pună în evidență aspectul fiecăreia dintre noi, în funcție de culoarea ochilor, forma feței și vârstă.
Danny Adrian este binecunoscut în breasla sa , ținând cursuri în țară și străinătate și fiind la rândul său absolvent al multor școli de profil, cu o experiență dobândită alături de mari hayrstiliști internaționali.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct, puteți cere informații ce vă interesează de la hayrstilistul nostru, Danny Adrian, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.
Anca Bica Bălălău