Michael Schumacher este pe mâini bune, asigură familia acestuia

398

Familia fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher a făcut un apel la opinia publică şi la fanii acestuia să fie înţelegători faţă de lipsa de informaţii privind starea de sănătate a acestuia, dând însă asigurări că sportivul se află pe mâini bune, scrie DPA.

”Vă rugăm să înţelegeţi că vrem să respectăm dorinţa lui Michael şi să păstrăm problemele privind starea sa de sănătate în privat”, se arată într-o postare pe Facebook publicată de membri ai familiei pilotului.


Michael Schumacher va împlini 50 de ani pe 3 ianuarie, iar din 2013 nu a mai apărut în public după ce a suferit un accident grav la cap în timp ce se afla la schi în staţiunea franceză Meribel.

La începutul lunii decembrie, Jean Todt, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) şi fostul patron al lui Schumacher la Ferrari, a dezvăluit pentru cotidianul german Bild că l-a vizitat pe fostul său pilot în Elveţia, la Gland, în weekend-ul Grand Prix-ului Braziliei.

Pilotul german a obţinut cele mai multe titluri mondiale pentru echipa italiană Ferrari (5), între 2000 şi 2004. El a mai cucerit două titluri mondiale cu Benetton în 1994 şi 1995. La Ferrari, Schumacher a ajutat echipa să câştige şi 6 titluri mondiale la constructori.