Anul 2019 a fost întâmpinat de turişti şi localnicii din Băile Herculane în Parcul Central al staţiunii de pe Valea Cernei!

Numeroşi localnici şi turişti care au ales să petreacă Revelionul în staţiunea de pe Valea Cernei au venit la miezul nopţii în Parcul Central al bimilenarei staţiuni pentru a întâmpina venirea anului 2019!

Chiar dacă în locul zăpezii a căzut ploaia peste Valea Cernei, vremea a fost caldă pentru perioada în care ne aflăm, dar foarte frumoasă pentru cei care au venit să urmărească spectacolul focului de artificii! Şi chiar la schimbarea anilor, cerul de deasupra Centrului Istoric al Băilor Herculane a fost luminat de artificiile lansate, ca de obicei, din locurile amenajate pe malul Cernei! Atât cei mici, dar şi cei mari s-au bucurat de acest spectacol de lumină care a marcat trecerea în istorie a anului 2018 şi venirea în actualitate a anului 2019!

Intrarea în noul an înseamnă pentru cei mai mulţi aşteptări noi şi dorinţe noi care să se împlinească în 2019, un an pe care îl vrem mai bun decât anul pe care tocmai l-am lăsat în istorie!

După terminarea focului de artificii, toţi cei prezenţi au plecat fie acasă, fie la unităţile turistice unde sunt cazaţi sau locaţiile pe care le-au ales să petreacă Revelionul, pentru a continua distracţia!

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles