[FOTO] La mulţi ani, oameni buni!

Diferența dintre dintre cine ești și cine vrei să fii, este ceea ce faci… și Radio România Reșița este pentru fiecare dintre voi, Oamenii Faptelor Bune , un diapazon al bucuriei de a fi împreună și la acest început de An Nou, 2019!
Vreau să vă transmit, din partea mea și a echipei Radio România Reșița, cele mai sincere gânduri de mulțumire, sănătate și încredere, dar și să reînnoim legătura de suflet, la acest nou început cu voi toți și cu fiecare în parte.
Nu e suficient să observi oamenii; trebuie să-i simţi cu inima.

Ca fiinţe umane, noi toţi vrem să fim fericiţi şi feriţi de mizerie… noi am învăţat că pacea internă este cheia fericirii. Cele mai mari obstacole pentru pacea internă sunt sentimentele tulburătoare ca furia, lăcomia, ura, frica şi suspiciunea, în timp ce iubirea, compasiunea şi sentimentul responsabilităţii universale sunt surse de pace şi fericire.
Când vine vorba despre iubire, compasiune şi alte sentimente ale inimii, sunt un om bogat, având o familie mare și frumoasă din care faceți parte și voi , ascultătorii noștri, alături de echipa mea și bineînțeles de soțul, copiii și nepoții mei.

Vă mulțumesc, acum în ceas de sărbătoare, pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină!

Vreau să vă spun La Mulți Ani și să vă asigur că Radio România Reșița e mai mult decât se aude și împreună suntem mai puternici.

Să fiți sănătoși! LA MULȚI ANI, oameni buni!

Laura Sgaverdea

1 COMENTARIU

  1. La multi ani, Radio Resita, singura sursa de stiri din Resita si imprejurimi. Multumesc pentru ca existati, multumesc pentru tot ceea ce faceti.

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles