Sala polivalentă din Reșița găzduiește în aceste zile un spectacol fotbalistic al echipelor de amatori din Caraș-Severin

884

20 de echipe din întreg județul participă la ”Cupa Banatului Montan”. Este o primă ediție despre care ne-a spus mai multe inițiatorul ei, Cristian Șodâncă, președintele grupării Progresul Ezeriș:

În grupa A s-au confruntat echipele: Terezia Anina, Coda Reșița, #Rezist Bozovici, Muncitorul Reșița și Steaua Prigor, în Grupa B : Galacticii Bocșa, Bad Boys, Gloria Reșița, FC Lunca Reșița și Nera Socol, în grupa C:Progresul Ezeriș 1, FC River, CSS Reșița, Recolta Rafnic și Muncitoresc Reșița, iar în grupa D echipele: Young Boys Reșița, Fortuna Reșița, Progresul Ezeriș 2, Joga Bonito Reșița și ASFC Ramna 2000.

Este o competiție maraton, care se va încheia sâmbătă, 29 decembrie, zi în care sunt programate sferturile, semifinalele și finalele. Primul meci din fazele superioare va avea loc de la ora 10.00. Competiția este organizată de Progresul Ezeriș, cu sprijinul Consiliului Județean, Direcției Județene de Sport și Tineret și Asociației Județene de Fotbal.

sursa foto: Progresul Ezeriș

Cristina Corocan