Două persoane au murit în urma unui grav accident de circulație care a avut loc pe 25 decembrie. Este vorba despre doi tineri, de 24 si 25 de ani, care nu au mai putut fi salvaţi de medici, şi de un altul, de 16 ani, care a fost rănit grav şi a ajuns la spital. Tragedia a avut loc pe pe DN52, care leagă Alexandria de Turnu Măgurele.

Din primele informaţii, se pare că şoferul unei maşini ce se îndrepta spre Turnu Măgurele a pierdut controlul volanului la intrare în localitatea Furculeşti şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului devastator, conducătorul auto şi un pasager din spate au pierit între fiarele contorsionate ale maşinii, iar un alt tânăr, pasager în autoturism, a ajuns la spital cu răni grave. Pompierii au tăiat maşina ca să scoată victimele Pompierii de la Descarcerare au tăiat maşina în bucăţi pentru a scoate trupurile victimelor din autovehiculul care s-a făcut praf. La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Alexandria, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu două maşini.

Gabriel Comănici, un tânăr de 25 de ani din Brașov, și Ionuț Cosmin Stoian, un tânăr de 24 de ani din Turnu Măgurele, sunt tinerii care au murit pe loc în accidentul produs  în localitatea Furculești din  județul Teleorman. Nenorocirea a avut loc, în jurul orei 6:30. Tinerii se îndreptau spre Turnul Măgurele și s-ar fi întors de la munte. La volan se afla Ionuţ Cosmin Stoian. Șoferul începător ar fi adormit la volan, după un drum lung, pe timp de noapte, a relatat  observator.tv.

Tânărul de 24 de ani avea permis de conducere din septembrie 2018.