Marți, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos și binecuvântarea ierarhului au umplut sufletele credincioșilor prezenți la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” și „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Caransebeș. Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a săvârșit, alături de un sobor de preoți și diaconi, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Răspunsurile au fost date de Corul Catedralei. La slujbă, au luat parte și autorități județene.

La timpul potrivit, mulți credincioși au încununat Postul Crăciunului și cununa bucuriei a Sfintei Nașteri prin împărtășirea cu Trupul și Sângele Domnului. Copiii prezenți au primit din partea ierarhului daruri.

Nașterea Domnului Iisus Hristos a fost sărbătorită, ca în fiecare an, prin rugăciune, binecuvântare și colind, încercând astfel a aduce lumina Betleemului în sufletele credincioșilor.

Alin Datcu
După 20 de ani (ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri. Vă aştept în fiecare zi de la 12:00 la 17:00 să luăm Pulsul Zilei!