Pacienţii care sunt nevoiţi să-şi petreacă cele două zile de Crăciun în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa vor avea parte de un meniu bogat.

Managerul Waldemar Murgu, şi-a propus să îi facă pe bolnavi să treacă mai uşor peste problemele de sănătate cu care se confruntă, şi să simtă cu adevărat spiritul acestei sărbători în spital, pentru că puţină magie nu strică nici în farfurie!

Astfel, pacienţii care nu au contra indicaţii medicale vor primi atât produse tradiţionale, cât şi alte preparate gustoase. Din meniul bolnavilor nu vor lipsi sarmalele, ficăţeii de pui, cozonacii şi citricele. Peste 1.000 de pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa vor primi acest meniu special de Crăciun.

Pentru însănătoşirea unui bolnav alimentaţia are un rol definitoriu, de aceea, s-a decis şi în acest an ca bolnavii care nu au contraindicaţii medicale să primească o mâncare mai consistentă în calorii.

Daiana Roşca