Cetăţenii pot sta liniştiţi! Şi în perioada sărbătorilor de iarnă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin este pregătit să intervină cu toate autospeciale din dotare pentru acordarea primului ajutor celor care au nevoie.

„În unele zone greu accesibila din judeţ, precum Anina, Bozovici şi Cornereva vor ajunge ambulanţele cu tracţiune 4×4 pentru ca toţi cetăţenii care au nevoie de ajutor să primească la timp îngrijiri medicale. Şi în municipiul Reşiţa 4 echipaje sunt pregătite să intervină atât ziua cât şi noapte”, ne-a declarat directorul general al SAJ Caraş-Severin, medicul Adrian Truică.

În această perioadă, SAJ Caraş-Severin se confruntă cu afecţiuni diverse. Este în creştere numărul celor care dezvoltă viroze şi pneumonii, bolnavii cronici fiind cei mai afectaţi. Şi numărul accidentelor rutiere se menţine constant. Atenţie şi la masa îmbelşugată de Crăciun, pentru că îi poate trimite pe unii dintre cetăţeni direct la spital, dacă se mănâncă fără măsură, iar alimentele sunt stropite din belşug cu alcool, atrage atenţia medicul Truică.

Tot în acesată perioadă SAJ Caraş-Severin va asigura şi eliberarea de certificate constatatoare de deces.

Daiana Roşca.

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.