Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin este pregătit să intervină de Crăciun cu autosanitarele din dotare!

Cetăţenii pot sta liniştiţi! Şi în perioada sărbătorilor de iarnă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin este pregătit să intervină cu toate autospeciale din dotare pentru acordarea primului ajutor celor care au nevoie.

“În unele zone greu accesibila din judeţ, precum Anina, Bozovici şi Cornereva vor ajunge ambulanţele cu tracţiune 4×4 pentru ca toţi cetăţenii care au nevoie de ajutor să primească la timp îngrijiri medicale. Şi în municipiul Reşiţa 4 echipaje sunt pregătite să intervină atât ziua cât şi noapte”, ne-a declarat directorul general al SAJ Caraş-Severin, medicul Adrian Truică.

În această perioadă, SAJ Caraş-Severin se confruntă cu afecţiuni diverse. Este în creştere numărul celor care dezvoltă viroze şi pneumonii, bolnavii cronici fiind cei mai afectaţi. Şi numărul accidentelor rutiere se menţine constant. Atenţie şi la masa îmbelşugată de Crăciun, pentru că îi poate trimite pe unii dintre cetăţeni direct la spital, dacă se mănâncă fără măsură, iar alimentele sunt stropite din belşug cu alcool, atrage atenţia medicul Truică.

Tot în acesată perioadă SAJ Caraş-Severin va asigura şi eliberarea de certificate constatatoare de deces.

Daiana Roşca.

De același autor

Related Articles