În sala de la Chimioterapie de la onco Help Timişoara am cunoscut o altă doamnă care suferă de cancer la sân.

Ne-a atras atenţia tristeţea de pe chipul său dar şi urmele lasate pe corpul dansei de această maladie gravă. Nu a dorit să ne spună numele , era supărată… pe sistem, pe medicul de familie la care merge de atâţia ani şi care nu a ştiut ce să- i spună, dar nu era suparată pe Onco Help, pentru că aici si-a găsit liniştea şi a avut parte de cele mai bune îngrijiri medicale.

La Onco Help Timişoara se întâmplă minuni. Număratoarea inversa a început! Mai aveţi timp doar până târziu în nopate să veniţi aici, în centrul municipiului Reşita ca să donaţi pentru acest spital şi pentru cei care suferă de cancer.

Atenţie, a mai rămas atât de puţin timp dar cancerului nu-i pasă că vine Craciunul!

Daiana Roşca

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.