Tragedie în Serbia. Cinci morți și 13 răniți după ce un tren a lovit un autocar

Un tren a lovit un autocar ce transporta mai mulți elevi de liceu, vehiculul fiind despicat în două în urma impactului produs vineri, 21 decembrie,  lângă Niș, în sudul Serbiei, au anunțat autoritățile, precizând că cinci persoane au murit, iar alte 13 au fost grav rănite, a transmis postul BBC News.

Un copil și patru adulți au murit în urma accidentului, zeci de persoane au fost rănite, inclusiv doi adolescenți ce sunt în stare critică.

Toate victimele erau în autocarul care a fost despicat în două în urma impactului produs în zona unei treceri la nivel cu cale ferată aflată în apropiere de orașul Niș.

La bordul autocarului se aflau pasageri din satele din jurul orașului Niș, vehiculul îndreptându-se spre centrul orașului.

Cauza accidentului nu este momentan clară, în poliția a transmis că informațiile disponibile sugerează că șoferul autobuzului ar fi vinovat de producerea tragediei.

Ministrul sârb al Sănătății, Zlatibor Loncar, a declarat că 13 din persoanele rănite sunt în stare gravă, inclusiv opt adolescenți.

De același autor

Related Articles