Diagnosticul de cancer produce adevărate drame în familii!

Cancerul aduce cu el drame în familii! Când află că o persoană dragă se confruntă cu o boală terminală, atât familia, cât şi prietenii sunt profund tulburaţi. Unii se întreabă dacă ar trebui să-i spună celui drag tot adevărul cu privire la situaţia în care se află.

Alţii se gândesc că nu vor putea suporta să vadă că persoana pe care o iubesc atât de mult suferă sau că poate îşi va pierde demnitatea din cauza efectelor bolii. În plus, mulţi se tem că nu vor şti ce să spună sau ce să facă în ultimele ore de viaţă ale celui drag. Doamna Liliana Dinescu din Resita s-a confruntat cu toate aceste întrebări în momentul în care a aflat că soţul său suferă de cancer. Deşi locuieşte aici în municipiu a ales Centrul Onco Help Timişoara şi nu regretă alegerea făcută. Aici, a fost primită cu braţele deschise de personalul medical cald şi sufletist. Şi lupta continuă, de mai bine de un an de zile îi este alături jumătăţii sale la fiecare pas.

Personalul medical de la Onco Help Timişoara chiar face adevărate minuni pentru bolnavii care suferă de cancer aşa cum a spus şi doamna Liliana merită ca povestea clinicii să meargă mai departe. Doar împreună putem ajuta!

Nu mai sta pe gânduri vino la căsuţa de sticlă din centrul municipiului Reşiţa şi donează. Cancerului nu-i pasă că vine crăciunul!

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles