Echipa Radio Reşiţa a reuşit din nou să scoată generozitatea din oameni! În prima zi a campaniei umanitare „Muzică pentru Viaţă” s-au strâns 7.260 lei şi 160€ şi pentru asta vă mulţumim!

Vă reamintim că în această ediţie strângem bani pentru bolnavii care suferă de cancer de la Spitalul Regional Onco Help Timişoara, ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe. Vă aşteptăm până în 23 decembrie la Căsuţa de Sticlă din centrul municipiului Reşiţa. Clinica Onco Help Timişoara cea care ajută gratuit bolnavii care suferă de cancer cu investigaţii, merită ajutată!

De la mic la mare, s-au alăturat din proprie iniţiativă campaniei şi şi-au donat aproape toţi banii din portofel. Alţii, mai mici, au venit însoţiţi de părinţi şi bunici din toate colţurile judeţului ca să ajute bolnavii care suferă de cancer.

Bănăţeni din Bocşa, Lugoj, Anina, Timişoara dar şi din alte judeţe din ţară, animaţi de gândul de a face bine semenilor lor, au continuat să doneze până la ceas târziu în noapte pentru a ajuta Spitalul Onco Help Timişoara.

Doar la Căsuţa de sticlă din municipiul Reşiţa se întâmplă minuni şi acolo se simte magia Crăciunului. Vino şi convinge-te! Împreună putem schimba lumea!

Daiana Roşca

Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.