[VIDEO-AUDIO] Spectacol al fotbalului feminin la Cupa ”Laura Rus”, ediția a III-a

332

Fetele au făcut spectacol la ediția a III-a a Cupei ”Laura Rus” la fotbal

La Reșița s-a desfășurat cu succes și cea de a treia ediție a Cupei Laura Rus la fotbal feminin.

Au participat 8 echipe din România și Serbia: ACS Banat Girls Reșița, Universitatea Alexandria, Fortuna Bechicerecul Mic, Atletic Drobeta Turnu Severin, Universitatea Galați, Vest Sport Academy Timișoara, Universitatea Craiova și Zemun din Serbia. 

După o zi de meciuri s-a impus formația Zemun din Serbia, carte a dispus în finală de Becicherecul Mic, cu 3-2 după loviturile de departajare.

Locul III a fost ocupat de ACS Banat Girls Reșița, care a trecut în finala mică de Universitatea Galați cu 2-1 la lovituri de la 7 metri, 2-2, după timpul regulamentar.

La final de meci antrenorul echipei reșițene, Daniel Amariei a fost mulțumit de rezultatele echipei sale:


Chiar dacă nu a reușit să fie prezentă la turneul care îi poartă numele, fotbalista internațională Laura Rus a transmis mesajul său legat de această a III-a ediție :

Despre turneu a vorbit și unul dintre organizatori, Dan Liuț directorul Casei Orășenești de Cultură din Bocșa:

Cu acest prilej a fost organizat și un meci demonstrativ. Între finala mica și finala mare a avut loc un meci demonstrativ între ”Lala” team și ”Rusi” team, care a pus față în față fotbaliste de renume din România și sportivi de top din Caraș-Severin de la diferite discipline.

S-a înregistrat cu acest prilej și o premieră, antrenorul echipei de fotbal, CSM Școlar Reșița, Leontin Doană a evoluat alături de cei doi fii ai săi, Ianis și Casian,fotbaliști și ei:

Despre turneu au vorbit și prietenele Laurei Rus prezente la turneu, de asemenea unele jucătoare:

Unul dintre antrenorii de top prezenți la turneul ”Laura Rus” a fost  Călin Pistolea de la Universitatea Alexandria din  Liga I de fotbal feminin, locul II în campionat:


Laura Rus joacă în prezent la formația Hellas Verona din campionatul italian de fotbal și la finalul săptămânii trecute a făcut un meci foarte bun cu Chievo Verona, în poarta căreia a marcat două goluri. Nu a putut fi prezentă, acasă, la Cupa Laura Rus, deoarece zborul spre Timișoara a fost anulat din cauza vremii nefavorabile.

Cristina Corocan