[VIDEO-AUDIO] Regretatul antrenor de gimnastică Virgil Achim a fost omagiat la Reșița, la competiția care îi poartă numele

383

O nouă ediție a Memorialului Virgil Achim la gimnastică artistică a avut avea loc sâmbătă,15 decembrie la Reşiţa, în sala de profil a Clubului Sportiv Şcolar. Au  participat câțiva zeci de gimnaști din cadrul clubului, în prezența părinților și antrenorilor.

A fost o competiție de evaluare a nivelului de pregătire, la final de an, pentru fiecare sportiv în parte. La tradiționala reuniune a gimnaștilor reșițeni a luat parte și lotul național de juniori al României, ce se pregătește din această toamnă la Reșița.

Supervizorul lotului este vicepreședintele Federației Române de Gimnastică, Dan Grecu, cel care a evocat personalitatea celui care a fost regretatul Virgil Achim:

Și prof. Robert Bălan, antrenor la lotul național de juniori a vorbit despre competiție:

Directorul CSS Reșița, prof, Marius Crețean a apreciat organizarea acestei tradiționale reuniuni a gimnaștilor reșițeni, ca fiind de bun augur pentru viitorul gimnasticii reșițene:

Cei mai încântați de acțiune au fost cei mai mici dintre gimnaști, care ne-au povestit și ce înseamnă gimnastica pentru ei:

Sportivii au împodobit bradul cu toate medaliile cucerite de ei în acest an, iar cei mai mici au fost răsplătiți la finalul competiției cu diferite premii.

Cristina Corocan