Ora bilanţului la Colegiul Prefectural din Caraş-Severin

140

Ultima ședință din acest an a Colegiului Prefectural Caraș-Severin a avut loc în această dimineață la sediul Palatului Administrativ din Reșița.
În special structurile MAI au ieşit la raport în faţa membrilor acestui colegiu. Practic, a fost prezentat un bilanţ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, dar a fost analizată şi evoluţia indicatorilor privind siguranța rutieră în judeţ. Comandantul IPJ, comisar şef Viorel Avram a prezentat acțiunile organizate în comun cu alte instituții cu atribuții pe linia siguranței rutiere și rezultatele obținute, precum şi influența elementelor de infrastructură rutieră în siguranța rutieră.

În cadrul şedinţei a fost făcută şi o informare privind activitatea desfăşurată în acest an de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin. În fine, tot astăzi a fost prezentat un raport privind regenerarea pădurilor din fondul forestier administrat de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva prin Direcția Silvică Caraș-Severin.
Ca în fiecare an, membri Colegiului au fost colindaţi de corul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

(Sebastian Dragomir)