Horoscop 8 decembrie 2018

Horoscop 8 decembrie 2018. Berbec

Horoscop 8 decembrie 2018. Uneori e nevoie şi de o pauză din efortul tău de a ajunge acolo unde vrei, şi asta trebuie să faci şi acum! Stai pe loc, nu te mai agita atâta şi apleacă-te un pic spre sufletul tău, să vezi de ce are nevoie. Posibil să ajungi la concluzia că nu îţi doreşti nimic din tot vacarmul în care te zbaţi, din tot acest iureş de energii pentru cine ştie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins într-un mecanism cotidian atât de înverşunat, tragi şi tu la fel de tare ca oricine.

Horoscop 8 decembrie 2018. Taur

Oricât de rănit ai fi de un eveniment in trecut peste care nu poţi trece, fă un compromis şi măcar deschide uşa spre o discuţie. Posibil ca la mijloc să fi fost o neînţelegere, o interpretare pripită a unor aspecte care nu erau deloc atât de rele pe cât ţi s-au părut ţie, deci înainte de a o rupe complet cu cel care ţi-a creat neplăcerile, mai dă-i o şansă de a da explicaţii. E o bună ocazie de a vă împăca, de a ierta şi de a uita, pentru că ar fi păcat să pierzi poate un prieten sau o iubire doar din cauza unui orgoliu de moment.

Horoscop 8 decembrie 2018. Gemeni

Poate te simţi un pic intimidat de cel din faţa ta, deşi nu ai avea motive. Sunteţi absolut la fel, vorbiţi de la acelaşi nivel, deci timiditatea aceasta nu trebuie să iasă la iveală. Mai mult, chiar dacă partenerul tău de discuţie pare cumva cu un cap deasupra sau cu un pas înaintea ta, el şi-ar dori o discuţie cu tine, pentru că de aici se poate naşte o relaţie frumoasă. Nu te gândi oare ce ai tu de oferit aici, nu ai de unde să ştii ce apreciază celălalt la tine, ca atare lasă modestia la o parte, sentimentul de inferioritate care îţi dă târcoale şi vorbeşte liber.

Horoscop 8 decembrie 2018. Rac

Fii mai modest, mai moderat, mai cumpătat în tot ce faci, pentru că ai o oarecare tendinţă spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costă într-un final, deci ce rost are să investeşti într-un scop mai multă energie decât ar fi necesar? Cântăreşte cu atenţie ce resurse merită să pui în joc pentru ceea ce ţi-ai propus, pentru că la un consum mai mare de resurse nu vei obţine rezultate mai bune. Dacă cineva te trage de mânecă s-o laşi mai moale, să nu te agiţi atâta, să nu te stresezi mai mult decât e cazul, ar fi bine să-l asculţi.

Horoscop 8 decembrie 2018. Leu

Joci un rol important într-o discuţie, pentru că sfatul tău este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipseşte curajul. Tu ai o vorbă bună pentru ea, ai un cuvânt de încurajare care îl va ajuta pe acesta să treacă peste un blocaj şi să facă paşi mari înainte. Ai de ce să fii mândru pentru ajutorul oferit, pentru că poţi vedea cu ochii tăi ce salt mare se resimte acum în planurile celui din faţa ta. Fără tine, ar fi stat mult timp în acelaşi loc fără ştie ce e de făcut, or, cu tine alături, parcă a prins din nou viaţă. Susţine-l, încurajează-l, motivează-l cum ştii tu mai bine.

Horoscop 8 decembrie 2018. Fecioară

Nu judeca lucrurile doar pentru că nu se petrec aşa cum ai fi dorit tu, pentru că socoteala ta nu e neapărat cea mai bună. Undeva acolo sus lucrurile sunt programate complet altfel decât ţi-ai propus tu şi oricât te-ai strădui tu să sari peste etape sau termene, tot aşa cum ţi-e scris se întâmplă. Mai bine accepţi ritmul firesc de evoluţie al lucrurilor, fără a comenta atâta că nu e cum visai tu, pentru că, atunci când vei ajunge la capăt, vei descoperi că într-adevăr aceasta era calea cea mai corectă şi momentul cel mai potrivit. Ai încredere în cursul divin şi nu mai cârcoti atât!

Horoscop 8 decembrie 2018. Balanță

Cineva îţi dă un sfat pe care merită să îl iei în consideraţie. Îţi transmite că, în situaţia de faţă, cel mai bine e să stai pe loc, să nu faci nici un gest înainte, ori pentru că problema se va rezolva de la sine, ori încă vor mai apărea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci ţine cont de sfatul împărtăşit de cel de lângă tine, pentru că îţi vrea binele şi va fi în avantajul tău. Va veni o zi când vei descoperi efectele pozitive ale sfatului săi şi îi vei transmite recunoştinţa ta pentru felul în care a reuşit să te oprească la timp să nu faci o greşeală. Stai pe loc, asta e cheia!

Horoscop 8 decembrie 2018. Scorpion

Eşti gata să calci strâmb, dar pentru că apare la timp o piedică, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Ca atare, dacă vezi că apar amânări şi întârzieri, ele sunt în beneficiul depăşirii cu brio a acelui moment fragil. Dacă piedica respectivă nu ar apărea, ai face o greşeală, deci spune mersi că cineva nu răspunde la telefon, cineva cu este de găsit acasă, o uşă e închisă acolo unde ajungi, pentru că, dacă acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafă: ai putea jigni, supăra sau prejudicia pe cineva.

Horoscop 8 decembrie 2018. Săgetător

Decât să te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poţi trece, concentrează-ţi atenţia dincolo de acest blocaj. Când realitatea din jurul tău nu e tocmai ofertantă, te poţi gândi la visele tale cele mai frumoase. Nu înseamnă că trăieşti în iluzii, dar, cel puţin pentru o vreme, cât timp ceea ce se petrece în jurul tău, nu e tocmai motiv de bucurie, poţi să te hrăneşti cu vise, speranţe şi planuri de viitor, care îţi abat atenţia de la ceea ce nu merge acum.

Horoscop 8 decembrie 2018. Capricorn

Viaţa sentimentală capătă un ritm mai alert şi abia aştepţi să ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poţi spune, mult mai sigur pe tine, că da, este ceea ce ai visat, da, este omul potrivit alături de care poţi clădi ceva de durată. Semnalele foarte animate care vin de la partener te stimulează să te implici pe deplin în această relaţie, pentru că vezi şi din partea sa aceeaşi energie vie, aceeaşi dorinţă de a merge mai departe. Cât timp primeşti de la partener semnale entuziaste, e şi normal să doreşti mai mult, mai sus, mai minunat, deci păstraţi-vă amândoi acest tonus ridicat, pentru a clădi o poveste superbă.

Horoscop 8 decembrie 2018. Vărsător

Chiar dacă unii mai uită de bunele maniere şi de amabilitate şi mai ridică tonul faţă de tine, tu nu pui la suflet atitudinea lor, ba din contră: le întorci un zâmbet larg şi sincer încât îi vei deruta cu totul! Cei care vin la tine arţăgoşi, cu jalba-n proţap cu cine ştie ce reclamaţii, pregătiţi să atace dur, nu vor putea să-şi ţină discursul agresiv în faţa unuia ca tine, pentru că tu îi primeşti cu atâta căldură, atâta solicitudine şi atâta dorinţă de împăcare încât vor tăcea mâlc!

Horoscop 8 decembrie 2018. Pești

Iubirea poate trece azi pe strada ta, dar numai de deschiderea ta sufletească depinde dacă se opreşte şi la poarta ta sau trece mai departe. E mai complicat dacă e vorba de o iubire în paralel cu o relaţie deja oficializată, pentru că nu ar fi deloc pe placul partenerului tău de acasă, dar cum tu te pricepi destul de bine să ascunzi anumite lucruri, şi încă o faci cu mult talent, s-ar putea să accepţi ispita în viaţa ta şi vei vedea tu mai târziu cum o vei scoate la capăt.

De același autor

Related Articles